Verzending

De producten worden individueel geleverd aan het bezorgadres dat is opgegeven bij het plaatsen van de bestelling en binnen 30 dagen binnen de Europese Unie (EU). Normale levering binnen de EU is meestal minder dan 10 dagen. Normale levering buiten de EU is meestal minder dan 15 dagen. Levering door PostNL of door UPS.

Bestellingen worden klaargemaakt voor verzending onmiddellijk nadat uw betaling is verwerkt. Het duurt een paar dagen voordat het pakket is afgeleverd (kijk hier voor transittijden naar uw land).

VERZENDBELEID BUITEN DE EUROPESE UNIE (EU)

Belastingen, Douanekosten en Accijnzen zijn volledig voor rekening van de klant bij bestellingen vanuit het buitenland. Elke zending die door de douane in bewaring wordt genomen vanwege het niet betalen van invoerrechten of heffingen, en vervolgens wordt teruggezonden door het vervoersbedrijf vanwege het weigeren van de levering door de klant, resulteert in een ongeoorloofde retour en er zal geen restitutie voor de bestelling verleend worden. Wij adviseren u dan ook ernstig rekening te houden met internationale belastingen en heffingen, voordat u besluit om een bestelling te plaatsen.