Anti-Aging Labs en CA-98

Het Prijskaartje van CA-98

Toegegeven: CA-98 capsules zijn niet de allergoedkoopste supplementen die er bestaan. Een voorraad CA-98 capsules in onze webshop kost al gauw zo’n 115 euro per maand en dat is best een hoop geld. Waarom hangt er zo’n hoog prijskaartje aan, kunnen die capsules niet wat goedkoper?

Trek een gemiddeld badkamerkastje in een gemiddeld huishouden open en de potjes supplementen en vitaminen rollen je tegemoet. We willen allemaal graag gezond blijven en daar hebben we heel wat voorover. Een pilletje hier, een poedertje daar. We laten ons graag wijsmaken dat juist dat ene potje vitaminen of supplementen ons leven mooier en gezonder gaat maken. Helaas doen de meeste pilletjes niet wat ze beloven. In plaats van je badkamerkastje te vullen met valse beloftes, kun je beter investeren in supplementen die ècht doen wat ze beloven. CA-98 capsules hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Ja, ze kosten wat, maar met CA-98 capsules hèb je ook wat. Dat CA-98 capsules doen wat ze beloven, namelijk dat de werkstoffen in CA-98 gezonde cellen en weefsels helpen te behouden. Ze hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Daarnaast verhoogt CA-98 de weerstand van het organisme en ondersteunt het daarmee het immuunsysteem..

Heel veel vitamines en supplementen die te koop zijn, heb je helemaal niet nodig als je gewoon gezond eet. Via je voeding krijg je de meeste vitaminen en mineralen die je nodig hebt binnen en die ‘extra vitamines’ voegen over het algemeen helemaal niets toe. In sommige gevallen (als je ziek bent of zwanger bijvoorbeeld) kunnen bepaalde aanvullende vitamines aan te raden zijn, maar ook dan moet je goed opletten dat je geen onzin in een potje koopt.

CA-98 is een natuurproduct. Het is vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en andere lichaamsvreemde stoffen. Na jarenlang en kostbaar onderzoek is ontdekt hoe bepaalde moleculen uit de Astragalus wortel kunnen worden geïsoleerd. Er zijn heel wat van deze wortels nodig voor een jaarvoorraad CA-98, Deze capsules zijn dan ook niet goedkoop om te produceren, maar als je gezondheid en een mooie jeugdige oude dag je wat waard is, zijn ze een hele goede investering. Goedkoop zijn ze niet, maar een actief en bruisend bestaan tot op hoge leeftijd is nou eenmaal onbetaalbaar!

No comments yet.

Geef een reactie