anti-aging 4

Goede Anti-Aging Voornemens!

Het nieuwe jaar ligt kakelvers voor ons. Wij doen alvast een voorspelling voor 2017: 2017 wordt wat ons betreft het jaar van de eeuwige jeugd. Als we vanaf vandaag beginnen met een paar mooie Anti-Aging voornemens, wordt 2017 een stralend jaar voor ons allemaal!

Oud & Nieuw is voor iedereen hèt moment om oude gewoontes onder de loep te nemen. Wat werkt wel en met welke patronen kun je maar beter voor eens en voor altijd afrekenen? Om nieuwe voornemens vol te houden, is één ding heel belangrijk: routine. Om nieuw gedrag aan te leren is het zaak ervoor te zorgen dat je nieuwe gewoontes zo vanzelfsprekend worden dat je ze uiteindelijk op de automatische piloot gaat doen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat we 21 dagen nodig hebben om van nieuw gedrag een vaste gewoonte te maken. Vanaf dan doe je het zonder er bij na te denken en wordt het zoiets als je tanden poetsen. Gewoontegedrag kost veel minder energie, omdat je jezelf niet steeds hoeft te motiveren om iets te doen.

2017 roepen we bij deze uit tot Anti-Aging jaar. Als je vanaf nu een paar belangrijke veranderingen doorvoert op Anti-Aging gebied, kom je in het voorjaar stralend tevoorschijn! De meest voor de hand liggende Anti-Aging tip is natuurlijk wel stoppen met roken. We hoeven het niemand meer uit te leggen: roken veroudert de huid in rap tempo en dan hebben we het nog niet eens over alle andere schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Weg met die sigaretten dus, maar dat was je vast zelf al van plan. Om jezelf aan te moedigen en het Anti-Aging effect te vergroten, is dit ook een mooi moment om met een fris nieuw Anti-Aging huidverzorgingsregime te starten.

Om je huid jong en strak te houden, is een goede huidverzorging onontbeerlijk. Probeer ook in het nieuwe jaar je huid zo min mogelijk bloot te stellen aan direct zonlicht. Je huid veroudert in sneltreinvaart door schadelijke UV-straling. Smeer je goed in en blijf zoveel mogelijk in de schaduw. Ook op dagen dat de zon minder hard schijnt, mag een goede verzorging niet ontbreken. De revolutionaire RG-Cell gezichtsverzorging is een prachtig Anti-Aging product. De unieke mix van diverse ingrediënten dringen door tot de diepste lagen van de huid om de huid te repareren, vernieuwen en conditioneren. Beloon jezelf voor je dappere voornemens en verwen je huid met RG-Cell huidverzorging. Een paar druppeltjes per dag maken het verschil!

Het nieuwe jaar is ook een mooi moment om je dieet onder de loep te nemen. Alles wat je in je mond stopt heeft effect op de conditie van je huid, Zorg daarom voor een optimaal Anti-Aging voedingspatroon. Veel water drinken heeft natuurlijk een belangrijk Anti-Aging effect op de huid. Een huidvriendelijk dieet bestaat verder onder andere uit veel groene groente zoals spinazie, boerenkool en broccoli, maar ook tomaten en wortels. Zorg ook voor voldoende omega-3 vetzuren. Deze vind je bijvoorbeeld in vette vis, avocado of walnoten. Schrap zoveel mogelijk suiker en neem liever een handje bessen als tussendoortje. Bessen bevatten veel antioxidanten. Tot slot is groene thee een echte Anti-Aging topper. Vervang je kopje koffie dus wat vaker voor een kopje groene thee!

Op naar een jeugdig 2017!

No comments yet.

Geef een reactie

Privacy Preference Center