CA-98 uit astragalus wortel

Gezonder met CA-98 uit Astragalus: de verjongende wortel!

De Astragalus wortel is een hele bijzondere wortel, het bevat moleculen die mooi werk doen bij het helpen gezonde cellen en weefsels te behouden. Ze hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen en daarbij verhoogt Astragalus wortel in CA-98 de weerstand van het organisme en ondersteunt het daarmee het immuunsysteem. Klinkt allemaal erg veelbelovend, maar wat is het nou precies voor wortel en hoe helpt ‘ie ons aan een eeuwige jeugd?

De Astragalus wortel (Astragalus Membranaceus of Hokjespeul in goed Nederlands) is al eeuwenlang bekend in de traditionele Chinese kruidenleer, in het Chinees heet het ‘Hung Chi’ wat ‘grote levenskracht’ betekent. Volgens de Chinese kruidenleer versterkt het je ‘Qi’, ofwel je vitale energie. Het is een belangrijk bestanddeel in vele Chinese weerstandverhogende kruidenmengsels. In de oude Chinese kruidenleer staat Astragalus bekend om vele bijzondere positieve effecten, waaronder een gunstig effect op het immuunsysteem.

De Astragalus wortel bevat twee krachtige moleculen (cyclo-astragenol en astragaloside). Het heeft weinig zin om deze wortel zelf in het wild te gaan zoeken,om te beginnen moet je dan helemaal naar China reizen en bovendien vergt het nogal wat vakkennis en de juiste apparatuur om de essentiële CA-98 moleculen uit de wortel te isoleren. Gelukkig hebben wij het moeilijke werk voor je gedaan. In onze webshop kun je kant en klare CA-98 capsules vinden. Wij brengen al het moois uit de Astragalus in CA-98 zò bij jou in de brievenbus!

No comments yet.

Geef een reactie