RG-Cell Anti-Aging Huidverzorging

Ezelinnenmelk of RG-Cell?

Eeuwig jong willen blijven met een strak en stralend huidje is van alle tijden. Door de eeuwen heen zijn er ontelbare anti-aging methodes bedacht. Of ze allemaal daadwerkelijk deden wat ze beloofden is maar zeer de vraag, maar mensen gingen ook vroeger al ver om jong te blijven en klampten zich maar wat graag aan ieder nieuw wondermiddeltje vast. Laten we eens een ‘voorloper’ van onze innovatieve RG-Cell huidverzorging onder de loep nemen.

Ze was rijk, mooi en deed er alles aan haar beroemde schoonheid zo lang mogelijk vast te houden. Cleopatra. Koningin van het oude Egypte. Cleopatra heeft door de eeuwen heen vele kunstenaars geïnspireerd en is tot op de dag van vandaag een fascinerende figuur uit de geschiedenis. Cleopatra is vooral een legende geworden als grote verleidster van twee van de machtigste mannen van haar tijd. Zo was Cleopatra minnares van Julius Caesar en kreeg ze later een relatie met generaal Marcus Antonius. Cleopatra staat bekend als een van de mooiste vrouwen uit de geschiedenis, ze werd wel beschreven als een ‘onovertreffelijke schoonheid’. Waar had deze verleidelijke legende haar schoonheid aan te danken? Er wordt beweerd dat Cleopatra regelmatig een bad nam met ezelinnenmelk, waarschijnlijk aangevuld met exotische oliën, om haar huid jong en stralend te houden. Zouden deze heilzame anti-aging baden inderdaad het geheim zijn geweest van Cleopatra’s onweerstaanbare verschijning?

Onderzoekers en archeologen zijn er inmiddels achter gekomen dat Cleopatra waarschijnlijk helemaal niet zo mooi was als de verhalen ons willen doen geloven. Er is een munt opgedoken met de afbeelding van Cleopatra waarop te zien is dat ze dunne lippen en een behoorlijke haakneus had. Of ze echt een beauty was blijft dus de vraag, maar haar ezelinnenmelkbaden zullen in elk geval hebben gezorgd voor een strak en stralend huidje, want dat ezelinnenmelk anti-aging kwaliteiten bezit weten ze al eeuwenlang over de hele wereld. Ezelinnenmelk wordt al heel erg lang gebruikt als een anti-aging schoonheidsmiddel. De melk van een ezelin is rijk aan vitamine A, B1, B2, C, D, E en verschillende mineralen. Het hoge proteïnegehalte in de melk zorgt voor een zacht huidje. De melk bevat minder vet dan koeienmelk en is veel vloeibaarder. Ezelinnenmelk is behalve een goede anti-aging remedie, ook heilzaam voor vele huidproblemen zoals een droge geïrriteerde huid, eczeem en psoriasis. Er is wel een klein nadeeltje aan het baden in ezelinnenmelk: voor zo’n opwekkend anti-aging badje, moeten meer dan driehonderd ezelinnen gemolken worden…

Als je je huid jong en strak wilt houden, kun je dus wekelijks badderen in ezelinnenmelk, maar er bestaan tegenwoordig gelukkig iets efficiëntere anti-aging producten. Van de revolutionaire RG-Cell huidverzorging, heb je slechts een druppeltje nodig voor een effectieve anti-aging boost. Dat is toch nèt iets makkelijker dan een bad zien te vullen met ezelinnenmelk!

No comments yet.

Geef een reactie