Jong Vitaal en Anti-Aging met Chocolade en CA-98

De Anti-Aging kwaliteiten van… Chocolade!

Hmmm… chocolade, wie is er nou niet gek op? Chocoladetaart, rijkelijk gevulde bonbonnetjes, chocoladehagelslag; er zijn maar weinig mensen die deze zoete verleider weten te weerstaan. Voor al die mensen hebben we goed nieuws: je kunt je rustig vergrijpen aan dat heerlijk stukje chocolade, cacao heeft namelijk onverwacht goede anti-aging effecten!

Wat is het toch lekker, die chocolade. En dat stuk chocolade smaakt nòg lekkerder als je weet dat chocolade hele mooie dingen doet in de strijd tegen een ouder wordend lichaam. Cacao bevat antioxidanten en dat zijn anti-aging wonders. Antioxidanten beschermen je lichaam namelijk tegen vrije radicalen en op die manier gaan ze heel effectief het verouderingsproces tegen.

Maar was het niet zo dat je van chocolade erg slecht is voor de lijn? Eeuwig jong blijven, maar wel moddervet worden is natuurlijk niet de bedoeling. Je moet je daarom ook niet helemaal volstoppen met chocolade en het is vooral van groot belang aan welke soort chocolade je je vergrijpt. Vooral het hoge suiker en vet-percentage in chocolade maakt van die lekkere bonbonnetjes en overheerlijke repen echte dikmakertjes. Van de cacao zelf word je niet dik. Pure chocolade is daarom altijd de beste keuze en dan ook nog met een zo hoog mogelijk cacao percentage van minimaal 70%.

Volgens wetenschappers bevat pure chocolade flavanolen die je huid ondersteunen bij de bescherming tegen schade van de zon. Met flavanolen krijgen nare rimpels die ontstaan bij het zonnebaden dus minder kans. Cacao bevat bovendien van nature veel belangrijke mineralen, zoals magnesium, calcium, kalium, ijzer en koper. Allemaal belangrijke bouwstenen voor het lichaam. De aanwezige stof resveratrol (wat je ook in rode wijn vindt) is ook een natuurlijk anti-aging ingrediënt.

De laatste ontwikkeling op chocoladegebied is rauwe cacao. Rauwe cacao heeft alle mooie kwaliteiten van chocolade, maar dan in een zo puur mogelijke vorm. Rauwe cacao is, in tegenstelling tot bewerkte chocolade, niet verhit. Door verhitting verliest cacao veel belangrijke voedingsstoffen. Rauwe cacao heeft daarentegen nog alle mooie eigenschappen in zich, waaronder het belangrijke anti-aging effect. Je kunt rauwe cacao in steeds meer (biologische) supermarkten vinden. Het is verkrijgbaar in veel verschillende varianten, van cacaosnippers tot chocoladerepen in allerlei verleidelijke smaken. Het is minstens zo verslavend lekker als de chocolade die we gewend zijn en dan ook nog eens met fantastische voordelen voor je lichaam.

Als je goed oplet wèlke chocolade je eet, kun je zonder schuldgevoel genieten van dat heerlijke spul. Help je lichaam een handje bij het anti-aging proces met CA-98. De werkstoffen van de Astragalus wortel in CA-98 helpen gezonde cellen en weefsels te behouden. Dit betekent dan ook een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Ook verhoogt het de weerstand van het organisme en wordt het immuunsysteem ondersteund.

No comments yet.

Geef een reactie