CA-98

CA-98 met astragalusextract: verhoogt de vitaliteit*

CA-98 is een uniek voedingssupplement dat bestaat uit:

 • een natuurlijk kruidenextract van astragalus;
 • het gepatenteerde Spectra™ High ORAC Blend;
 • vitamine B12, vitamine D3, biotine en zink.

Astragalus: beschermt bij veroudering*

Na 2 millennia is het eindelijk zover. Al ruim 2.000 jaar is Astragalus membranaceus onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde.1 En nu is het adaptogene* kruid een aantal muisklikken van u verwijderd, in de vorm van CA-98.

Van welke voordelen kunt u genieten dankzij astragalus? Astragalus kan:

 • de levenskracht versterken; *
 • het afweersysteem ondersteunen; *
 • de bloedvaten elastisch houden; *
 • vrije-radicalen vangen; *
 • gezonde cellen en weefsels beschermen.*

Kortom, het hoofdbestanddeel van CA-98 is een antioxidant* met een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen*. Zowel van binnen als van buiten.* Want het houdt uw gewrichten soepel*, en uw uiterlijk fris en jeugdig.*

Voor zover bekend bevat de astragaluswortel meer dan 200 verschillende stoffen, waaronder: flavonoïden, aminozuren, spoorelementen, polysachariden en triterpeen saponinen.2

Bij CA-98 ligt de focus op het laatstgenoemde onderdeel van de astragaluswortel: cycloastragenol. Elke CA-98 Advanced capsule bevat 220 mg astragalusextract wat overeenkomt met 20 mg cycloastragenol.

Vitaminen en mineralen in CA-98 Advanced

De toegevoegde vitaminen en mineralen hebben we zo gekozen dat ze aansluiten bij de gezondheidseffecten van astragalus:

 • biotine activeert de natuurlijke energie in je lichaam;
 • zink is een antioxidant die bijdraagt tot een normale DNA-synthese;
 • vitamine B12 draagt bij aan het proces van celvernieuwing;
 • vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam.

Spectra™ High ORAC Blend: van broccoli tot knoflook en kurkuma

Het laatste ingrediënt van CA-98 Advanced is een geconcentreerde bron van uiteenlopende natuurlijke nutriënten afkomstig uit fruit, groenten en planten.

Een van de belangrijkste onderdelen van dit gepatenteerde ingrediënt is het knoflookconcentraat. Waarom? Knoflook heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop* en houdt de normale bloeddruk in stand*.

Nieuwsgierig naar de volledige samenstelling? Bekijk de etiketinformatie van CA-98 advanced.

De kwaliteit en veiligheid van CA-98 Advanced

We hebben de astragaluswortel gemalen, er een extract van gemaakt en dat ingekapseld in een beschermende matrix. Zo blijft het astragalusextract intact zonder toegevoegde conserveringsmiddelen.

De productie van CA-98 Advanced vindt plaats in Europa waarbij we zijn gebonden aan regelgeving die we strikt naleven. De fabrikant is GMP- en IFS-gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van de kwaliteit en veiligheid van dit voedingssupplement.

Bronvermelding

 1. Yu Y, Zhou L, Yang Y, Liu Y. Cycloastragenol: An exciting novel candidate for age-associated diseases. Exp Ther Med. 2018 Sep;16(3):2175-2182. https://doi.org/10.3892/etm.2018.6501.
 2. Liu, P., Zhao, H., & Luo, Y. (2017). Anti-Aging Implications of Astragalus Membranaceus (Huangqi): A Well-Known Chinese Tonic. Aging and Disease, 8(6), 868. https://doi.org/10.14336/ad.2017.0816

*De gezondheidsclaim voor dit kruid is ter beoordeling ingediend bij de European Food Safety Autority (EFSA) en staat momenteel on hold.