Anti-Aging met RG-Cell

Facelift of RG-Cell huidverzorging?

Het wordt steeds normaler: even je huid strak laten trekken in de lunchpauze of een Facelift-party in plaats van een Tupperwear party. Gewoon even een lijntje of een frons weg laten spuiten bij je glaasje bubbels. Maar steeds vaker hoor je ook hele enge verhalen over bijwerkingen van zo’n ‘onschuldige’ behandeling en de net iets tè strak getrokken hoofden zijn ook niet echt goede reclame. Hoe werkt Botox precies en wat zijn de voordelen van RG-Cell huidverzorging?

Een jeugdig uiterlijk willen we allemaal wel; iedereen schrikt van die eerste rimpeltjes en we willen daar graag snel korte metten mee maken. Crèmes doen meestal niet wat ze ons beloven, dus dan toch maar aan de Botox? Als het zo makkelijk is om even tussendoor een paar ongewenste vouwen en lijntjes weg te toveren, kan het toch nooit echt schadelijk zijn? Helaas komen er steeds meer beangstigende verhalen naar buiten waaruit blijkt dat zo’n Botox behandeling helemaal niet zo onschuldig is.

Wat zijn nou precies de gevaren van Botox? Botox wordt geïnjecteerd in een spier die hierdoor verlamd raakt en zich ongeveer vier maanden niet meer kan samentrekken. Hierdoor verdwijnt een rimpel tijdelijk. De bijwerkingen op lange termijn zijn eigenlijk nog niet bekend. Soms ontstaan er pas een jaar of twee na een Botox behandeling bijwerkingen. Het kan ook gebeuren dat Botox op de verkeerde plek wordt ingespoten en de verkeerde spieren worden verlamd. Overhangende oogleden of overdosering zijn ook risico’s. Zeker bij mensen die verslaafd raken aan Botox behandelingen en ook dat komt regelmatig voor.

Botox heeft ook niet altijd de meest fraaie uitwerking op het uiterlijk. Natuurlijk ziet de huid er na een Botox behandeling even fris en strak uit, maar het effect is niet blijvend en de behandeling moet dus regelmatig herhaald worden. Aangezien Botox werkt door de spieren lam te leggen, wordt je gezichtsuitdrukking steeds expressielozer. Niet meer continu met een boze frons op je voorhoofd rondlopen is natuurlijk fijn, maar bij veelvuldig Botox gebruik verdwijnen steeds meer emoties van je gezicht. Boos, verdrietig of vrolijk zijn nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden. Een lekker strak en jong uiterlijk kan op den duur een akelig strak masker worden.

We willen allemaal heel graag mooi geconserveerd blijven. Maar dan wel als onszelf en liefst niet volledig uitdrukkingsloos. RG-Cell biedt uitkomst, want RG-Cell heeft een verjongend effect zonder vervelende bijwerkingen. RG-Cell is een revolutionair nieuw verzorgingsproduct met een effectieve mix van ingrediënten. RG-Cell heeft een verjongend effect en verzorgt de huid intensief en dat zorgt, in tegenstelling tot Botox, voor een hele natuurlijke uitstraling. Mooi van binnenuit dus! Er komt geen enge injectienaald bij aan te pas, een paar druppeltjes RG-Cell per dag is voldoende om je huid te zien opknappen. Met RG-Cell huidverzorging kun je gewoon blijven lachen!

No comments yet.

Geef een reactie