CA-98 Advanced (90 caps) 20 mg *NIEUW*

399,00

CA-98 Advanced New Formula per capsule:
Cycloastragenol 98% 20 mg *
Astragalus wortel/root 250 mg *
Spectra™ High ORAC Blend** 100 mg *

CA-98 is gebaseerd op Nobelprijs bekroonde wetenschap. Een micronutriënten concentraat is toegevoegd ter ondersteuning van het interne transport van CA-98’s Cycloastragenol (CA) door assimilatie van micronutriënten, waardoor een lichaam wordt gecreëerd dat beter is geoptimaliseerd. Het concentraat voor micronutriënten is gemaakt van een gepatenteerde organische mix van natuurlijk fruit, groenten en plantaardige ingrediënten

Wat zijn de gerapporteerde voordelen?
De werkstoffen van de Astragalus wortel in CA-98 helpen:
• gezonde cellen en weefsels te behouden;
• hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen;
• verhogen de weerstand van het organisme en ondersteunen (daarmee) het immuunsysteem.

SKU: CA98ADV Categorie:

Beschrijving

De werkstoffen van de Astragalus wortel in CA-98 helpen gezonde cellen en weefsels te behouden. Ze hebben dan ook een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen. Daarnaast verhoogt CA-98 (Astragalus wortel) de weerstand van het organisme en ondersteunt daarmee het immuunsysteem.

GEBRUIKSADVIES: neem twee (1) tot twee (2) capsules per dag of zoals geadviseerd door uw lifestyle coach.

BEWAREN: droog houden, buiten bereik van jonge kinderen. Om een optimale bescherming tegen schadelijk licht en straling te garanderen, wordt CA-98 beschermd door Violet-glasverpakking (Zwitserse wetenschap), waardoor de inhoud die erin wordt bewaard wordt “verzorgd”. Violet glas werd ontwikkeld door de Zwitserse wetenschapper Yves Kraushaar na meer dan 14 jaar onderzoek. Het geheim van dit speciale glas is gebaseerd op het feit dat de moleculaire structuur van elke stof permanent wordt geactiveerd en geactiveerd door “violette levensstraling”. Dit verklaart ook de hoge natuurlijke conserveringscapaciteit van het violette glas.

INGREDIËNTEN: Cycloastragenol 98% 20 mg
Spectra™ -mengsel van extracten en concentraten van fruit, groenten en kruiden, Astragalus-wortelpoeder van de beste kwaliteit (geen E-nummers / additieven, maar ingekapseld met een speciale astragalus-wortelmatrix); DRcaps® capsules => innovatieve hypromellose (HPMC) -formule die gevoelige ingrediënten helpt beschermen tegen de omgeving met lage pH van de maag (voor de meeste innames vindt volledige afgifte plaats in de darmen)

PRODUCT INFORMATIE PER CAPSULE
Cycloastragenol 98% 20 mg *
Astragalus wortel/root 250 mg *
Spectra™ High ORAC Blend** 100 mg *

Waarvan broccoli poeder en broccoli kiem concentraat, ui-extract, tomaten concentraat, gedroogde wortel, spinazie, boerenkool concentraat, spruit concentraat, ruwe koffie vrucht extract, acerola extract, camu camu poeder, acai bes concentraat, mangosteen concentraat, groene thee extract, appel extract, curcuma concentraat, knoflook, basilicum concentraat, oregano, kaneel concentraat, vlierbessen concentraat, zwarte bessen extract, bosbessen extract, zoete kersen poeder, bramen poeder, appelbes, frambozen poeder, bosbessen extract.

* Geen DRI is vastgesteld. DRI = dagelijkse referentie-inname.
** Geëxtraheerd uit natuurlijke vruchten, groenten en plantaardige ingrediënten.

ALGEMENE INFORMATIE: een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Wat zijn de gerapporteerde voordelen?
De werkstoffen van de Astragalus wortel in CA-98 helpen:

  • gezonde cellen en weefsels te behouden;
  • hebben een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen;
  • verhogen de weerstand van het organisme en
  • ondersteunen (daarmee) het immuunsysteem.

Is het veilig?
CA-98 bestaat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten afgeleid van de Astragalus plant, een Chinees kruid gebruikt sinds de oudheid. Elke partij is uitgebreid getest op zuiverheid en verontreiniging en is vervaardigd in Nederland en compliant met de Europese wet en regelgeving.